Halmstad gånger 2

vi köpte en husvagn, så denna semestern har vi befunnit oss mestadels på bästkusten! Halmstad närmare bestämt! Det är mysigt med husvagnsliv, även om det kan vara lite bökigt ibland! Loke trivs dock, har haft turen att få en sån anpassningsbar hund! Han är väldigt enkel att ta med och är glad bara han får vara med<3 

   
    
    

    
   
Efter våran första halmstadstripp var vi hemma ett par dagar men nu är vi här igen.. Jag ligger just nu på Wapnö gård och kan inte sova som jag vill! Wapnö är en JÄTTEstor gård/herrgård samt ett slott! Här finns massa kossor, växthus, resturang, golfbanor, konferens och hotel! De har även en mysig gårdsbutik! Man kan gå guidade turer genom den stora mjölk/köttproduktionen de har! Antar att detta är en guldgruva och lockar 08tor och annat storstadsfolk som inte vet att mjölken kommer från djur och inte en maskin 😉 hur som helst här är superfint, fin miljö och fina små rum! Lätt värt en natt bara för upplevelsen! Rummen är dessutom uppkallade efter korna på gården.. Lite roligt! Vi bor i Tinus rum:) om några timmar ska det bli gott med stoooor ekologisk frukostbuffé där allt har tillverkats här på gården! 

Anledningen till att vi bor på Wapnö! Är Roxette! Vi var nämligen på Örjans Vall igår och kikade på dom:) Mariette var förband, hon va riktigt bra! Roxette, ja nu har vi sett dom.. Det var en helt okej konsert!! På en filt i gräset var det riktigt mysigt.. 

  
Fler bilder kommer.. Nu ska jag försöka sova lite till innan korna vaknar 😉 

Lämna en kommentar